ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΙΛΚΙΣ 17/03/2012

Το Σάββατο 17/03/2012 έγινε ενημερωτική εξόρμηση βάση της καθιερωμένης πλέον Σαββατιάτικης δράσης του Πυρήνα Κιλκίς. Δυο ομάδες συναγωνιστών κάλυψαν την μεγαλύτερη λαϊκή αγορά του νομού διανέμοντας έντυπο υλικό και εφημερίδες του κινήματος. Το κλίμα ήταν όπως το περιμέναμε. Οι Έλληνες πατριώτες μας ευχαριστούσαν που υπάρχουμε σαν κίνημα και τους παρέχουμε μια ηθική συμπαράσταση και αποτελούμε την μόνη πηγή ελπίδας για λύση των προβλημάτων τους. Εμείς τους διαβεβαιώσαμε οτι ο σκοπός μας είναι η λύση τους, αλλά αυτό που σίγουρα μπορούμε να τους υποσχεθούμε είναι ο αγώνας για να το πετύχουμε.
Οι Έλληνες που ανήκαν σε άλλους ιδεολογικούς χώρους μας ρωτούσαν αν και εμείς υποσχόμαστε θέσεις εργασίας και τακτοποίηση των παιδιών τους. Τους απαντούσαμε ότι σκοπός μας δεν είναι μόνο η είσοδος στην βουλή, αλλά η ανάληψη της εξουσίας και η δημιουργία ενός Εθνικού κράτους στο οποίο ο κάθε Έλληνας που θέλει να εργαστεί θα έχει το δικαίωμα να εργαστεί και δεν θα έχει ανάγκη κανέναν πολιτευτή ή κόμμα για να τον βολέψει, αρκεί να αλλάξει και ο ίδιος την νοοτροπία του ”Θέλω να γίνω δημόσιος υπάλληλος και δεν με ενδιαφέρει ποιος και τι παράγει σε αυτή την χώρα”.

Η εξόρμηση μας καλύφθηκε από δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας του Κιλκίς ο οποίος μας ανέφερε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει υπέρ του κινήματος μας είναι πολλά.
Από τους εκατοντάδες πάγκους με επαγγελματίες (εκτός από δυο με αλλοδαπούς) και περαστικούς που μας ζητούσαν εφημερίδες μια ήταν η άρνηση παραλαβής της εφημερίδας μας και την αναφέρω γιατί μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση μιας και τα λόγια του δείχνουν την εξαθλίωση και τον βιασμό στις ψυχές των Ελλήνων που μας έχουν επιβάλει οι πολιτικοί όλων των κομμάτων της μεταπολίτευσης και τα έλεγε ένας νέος 25 ετών. ” Παιδιά μη μου δίνετε άδικα την εφημερίδα, δώστε την σε κάποιον να πιάσει τόπο, εγώ σε δυο εβδομάδες φεύγω στην Αυστραλία”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: