Στο Βίτσι βρέθηκε την Κυριακή 26 Αυγούστου  κλιμάκιο της Τ.Ο του Κιλκίς.
Η συμμετοχή μας στις εκδηλώσεις μνήμης για τους πεσόντες του αντισυμμοριακού αγώνα είναι επιβεβλημένη σαν Τ.Ο Κιλκίς μιας και στον νομό μας έγινε η μεγαλύτερη σφαγή αιχμαλώτων(7.400) πατριωτών από τους Κομμουνιστές του ΕΑΜ ΕΛΑΣ.
Στον Γράμμο και στο Βίτσι δόθηκε ένα μήνυμα προς όσους ήθελαν την Ελλάδα υπόδουλη στο Σοβιετικό μπλόκ, αυτούς που ήθελαν την Μακεδονία και την Θράκη μας στα χέρια των Βουλγάρων. Το μήνυμα ήταν ισχυρό και γραμμένο με αίμα. Δυστυχώς όμως το μήνυμα αυτό το διαχειρίστηκαν ανάξιοι ή άξιοι για τον ρόλο τους προδότες πολιτικοί της ψευδοπατριωτικής δεξιάς και κατάφεραν σε λίγα μόνο χρόνια να επιβάλουν το καθεστώς των ηττημένων του συμμοριτοπολέμου. Κατάφεραν να μας κυβερνάει ο αναρχοκομουνισμός με επαναστατική συνθηματολογία, αλλά καπιταλιστική και βρώμικη κλίκα κλεφτών του Εθνικού μας πλούτου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την τραγική κατάληξη της σημερινής οικονομικής κρίσης και εξαθλίωσης της πατρίδας μας, από την οποία προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα μας σώσουν αυτοί που μας οδήγησαν τόσο βαθιά σε αυτήν.
Εμεις σαν Εθνικιστές μαθαίνουμε την ιστορία όσο καλύτερα γίνετε, για να μη την ζήσουμε ξανά με τον λάθος τρόπο. Θα ήμαστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις και θα σηκώνουμε ψηλά την Ελληνική σημαία μέχρι να πέσει και ο τελευταίος μας.
Με την ευκαιρία στην επιστροφή έγινε και επίσκεψη στην Παναγίας Σουμελά στις πλαγιές του Βερμίου στην Καστανιάτης Βέροιας, το τόσο σημαντικό αυτό ιερό σύμβολο του Ποντιακού Ελληνισμού. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ όμως οτι η Πρώτη Παναγία Σουμελά είναι στον Πόντο σε σκλαβωμένα Ελληνικά εδάφη.