ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ.ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ

Η Τ.Ο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς συνεχίζει την βοήθεια σε Έλληνες που έχουν ανάγκη, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη, χωρίς κλάματα και παράπονα για τους διώκτες και συκοφάντες της.
Σε αντίθεση με ανώνυμους, Κεσίδιδες, Σπίγκους και Χαλβατζίδες που με γαβγίσματα παραπόνων σε εφημερίδες νομίζουν ότι θα μας παρασύρουν σε έναν φαύλο κύκλο αντιπαράθεσης, οτι θα αρχίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να παίζει το παιχνίδι τους στο Κιλκίς, οτι θα δείξει το ”πραγματικό της” πρόσωπο.
Το πραγματικό της πρόσωπο λοιπόν το βλέπουν οι Έλληνες υποστηρικτές της, τα γαβγίσματα τους, ηχούν στα αυτιά μας ως τιτιβίσματα και επιθανάτιοι ρόγχοι των σάπιων παρατάξεων και πολιτικών αμορτισέρ που στήριζαν το σύστημα που μας έριξε στα σκατά που προσπαθούμε να ζήσουμε σήμερα, θα προσπαθούν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
 Αντί να τους κόπτει για το τι κάνουν οι ”φασίστες” με τις μαύρες μπλούζες ως αυτόκλητοι σωτήρες, που μια χαρά τα καταφέρνουν για τους Έλληνες, θα έπρεπε να κοιτάξουν στον καθρέφτη τον εαυτό τους.
Οι πολιτικοί χώροι στους οποίους ανήκουν όλο και συρρικνώνονται, το ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ ανατέλλει με νέο περιτύλιγμα ΣΥΡΙΖΑ. Απο Αμερικανούς μαρκετίστες και αυτό, καλά θα τα πάει.
Ας μην αναρωτιούνται όμως για τους Έλληνες που ψήφισαν και όλο και πυκνώνουν τις τάξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ας αναρωτηθούν, γιατί τα δικά τους κόμματα, έχουν πέσει στα τάρταρα. Μπορεί να φταίει το οτι υπάρχουν παράξενες συνεργασίες(ναι στο Κιλκίς).
Μπορεί γιατί ακούστηκαν παράξενες βυσματικές μεταθέσεις επι παλαιού ΠΑΣΟΚ(σε πολιτευτές του Κιλκίς).
Μπορεί να φταίει και το οτι ο ”συνωστισμός” των προσφύγων να έχει την αίσθηση ξυραφιού στα αυτιά των Ελλήνων προσφύγων ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: