Ενημερωτική δράση Γουμένισσα – Λιβάδια

Ενημερωτική δράση στην Γουμένισσα έγινε το Σάββατο που μας πέρασε.Οι νέοι συναγωνιστές έμειναν έκπληκτοι από την θετική στάση του κόσμου, αλλά οι περισσότεροι από εμάς πλέον ήμαστε συνηθισμένοι. Μας εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για
τον τρόπο δράσης μας μέσα και έξω από την βουλή. Κάποιοι κάτοικοι της Γουμένισσας αλλά και των γύρω περιοχών μας ενημέρωσαν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τους πρακτορίσκους του Ουράνιου Τόξου όπου τελευταία φιλοξενούνται σε όλο το εύρος του Δημοκρατικού Τόξου ( ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – Οικολόγοους – Σύριζα – Ανταρσυα κλπ). Μας ενημέρωσαν επίσης για την εγκληματικότητα των Αλβανών και των γυφτοσκοπιανών που εκμεταλλεύονται την λειψανδρία των αστυνομικών και την εξαφάνιση των Στρατιωτικών μέσων φύλαξης. 
Καλούμε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, να αφήσει το ΕΓΩ και το ΕΣΕΙΣ και να αρχίσει να σκέφτεται με το ΕΜΕΙΣ. Έτσι η Εθνικιστική δύναμη θα δώσει απάντηση σε όλους τους παραπάνω που εκμεταλλεύονται την προσωρινά αδύναμη ,κρατικά, Πατρίδα μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι η ιδεολογική και πολιτική «αιχμή» όλων των Ελλήνων που δεν ανέχονται να ζήσουν την Γερμανική, Τουρκική ή Βουλγαρική άτυπη κατοχή με την επιβολή οικονομικών εξοντωτικών μέτρων, την επιβολή ισλαμιστικών «παραστάσεων» σε γειτονιές και σχολεία ή την δράση βουλγαρικών και σκοπιανών πρακτόρων και πρακτορίσκων. 

Ο επόμενος σταθμός μας ήταν το χωριό Λιβάδια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα σύνορα μας με Σκόπια.  Μας ζήτησαν να πάμε για να δούμε τι μαγαζάκι μπορεί να φτιάξει η συνεργασία «Δημοκρατών με το Ουράνιο Τόξο» εντυπωσιαστήκαμε από την χρηματοδότηση που μπορούν να λάβουν κάποιοι επαγγελματίες αριστεροί για να κάνουν το κέφι τους. Καλές δουλειές και καλά κρασιά (ξυνόμαυρο του μπουτάρη πάντα). Από την άλλη οι δρόμοι είναι γεμάτοι τρύπες και λακκούβες, αλλά που χρήματα και κονδύλια για Έλληνες.  


1.Μια σημαία Ελληνική σε μαύρο χάλι αντικαταστάθηκε από μια δική μας.
2.Ο Συναγωνιστής δείχνει την κορυφογραμμή που ορίζει τα σύνορα μας με τα Σκόπια.
3.Συναγωνιστές στα Λιβάδια Κιλκίς. 

    

Επάνω από το παλιό φυλάκιο του Στρατού που κάποτε υπήρχαν Εθνοφρουροί με το βλέμμα προς τα σύνορα. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: