Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις μνήμης των σφαγιασθέντων Μικρασιατών από τους
Τούρκους που έγινε στο μνημείο μπροστά από το Δημαρχείο του Κιλκίς. Οι εκπρόσωποι μας ήταν η πολυπληθέστερη παρουσία πολιτικού κόμματος στις εκδηλώσεις. 

Στεφάνι κατατέθηκε από συναγωνίστρια του Μετώπου Γυναικών αποδεικνύοντας ότι το σθένος και η ιδεολογική κατάρτιση των γυναικών του Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τους άνδρες συναγωνιστές.

Μετά την τελευταία παρουσία μας στην εκδήλωση των σφαγιασθέντων Ποντίων όπου κάποιοι της αριστεράς προέβαλαν σαν επιχείρημα, του ότι δεν κατέθεσαν στεφάνι, το ότι εμείς πηγαίνουμε στις εκδηλώσεις με κομματικά σύμβολα, αποφασίσαμε να πάμε σε αυτήν χωρίς κανένα κομματικό σύμβολο. 
Πιστοί στις δηλώσεις περί επεκτατικού μικρασιατικού πολέμου, αυτοδιάθεσης της Μακεδονίας και συνωστισμού στην Σμύρνη, αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, δεν κατέθεσαν ούτε τώρα στεφάνι και απέδειξαν ότι δεν καταθέτουν στεφάνι σε τελετές μνήμης σφαγιασμού του Ελληνικού στοιχείου εκ πεποιθήσεως και όλα τα άλλα είναι προφάσεις.
Θα περνάμε πάντα και παντού! ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
       Ν.Ε ΚΙΛΚΙΣ