2η Θέση ο νομός Κιλκίς πανελλαδικά σε ποσοστά της Χ.Α!


Το αποτέλεσμα αυτό είναι αποτέλεσμα των θυσιών των δολοφονημένων συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Όλων των συναγωνιστών που βρίσκονται άδικα προφυλακισμένοι μακριά από τις οικογένειες τους. 


Στους συναγωνιστές εδώ στο Κιλκίς που με λεφτά από την τσέπη τους έτρεχαν από άκρη σε άκρη να μοιράσουν ενημερωτικό υλικό. 
Στους συναγωνιστές που ήταν εκλογικοί μας αντιπρόσωποι
Στους δύο πρώην βουλευτές μας που εγκατέλειψαν το καράβι και έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη αξία και βαρύτητα σε όλα τα παραπάνω! 
Στους ψηφοφόρους μας που αντιστάθηκαν στο κλίμα τρομοκρατίας των ΜΜΕ και των αφεντικών τους. 
Μα πάνω από όλα είναι αποτέλεσμα Του φυλακισμένου πολιτικού κρατούμενου συναγωνιστή Νικόλαου Μιχαλολιάκου και γενικό γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που μας δίνει δύναμη και βάζει ψηλά τον πήχη που πρέπει να φτάσουμε και μας δίνει την απίστευτη ευκαιρία, μέσα στην απαξία των πάντων να υπάρχει ένα πολιτικό επαναστατικό κόμμα που μπορούμε με καθαρή συνείδηση να ήμαστε ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ. 


Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Ενδεικτικά αποτελέσματα απο Προπύργια του Εθνικισμού στο Κιλκίς αλλα και τα ”κόκκινα” κάστρα που γίνονται Εθνικιστικά και οι Έλληνες Εθνικιστές που είχαν εγκλωβιστεί στο ΚΚΕ επιστρέφουν στην Εθνικιστική οικογένεια και απελευθερώνετε η δύναμη που κρύβουν μέσα τους που πηγάζει απο την αγάπη για την πατρίδα και τον χριστιανισμό μας. Καλωσορίζουμε τους νέους μας συναγωνιστές και τιμούμε τους παλαιότερους οι οποίοι ηγήθηκαν των δύσκολων για την ιδιοσυγκρασία μας εκλογικών αγώνων!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: