Πρώτη Πατριωτική δύναμη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Νέα ημέρα, νέος ήλιος. Τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με τον Αρχηγό τους Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τις διώξεις στο σύνολο της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, κατάφεραν να νικήσουν. Να πούνε σε όλους όσους λένε οτι δεν είμαστε η τρίτη Δημοκρατική δύναμη, ότι είμαστε η Πρώτη Ελληνική πατριωτική δύναμη.
Εδώ στο Κιλκίς, απέδειξαν, οι συναγωνιστές μας ότι χωρίς χρήματα για ψηφοδέλτια, με κομμένα ή μπλοκαρισμένα τηλέφωνα, χωρίς ρεύμα στα γραφεία, με το υστέρημα τους να κάνουν εκλογές και να νικήσουν.
Γιατί όλοι οι άλλοι πρέπει να ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού για πολιτικά μαγαζάκια των κατά τόπους υποψηφίων;
Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, καλούμε όλους τους πατριώτες Έλληνες να ενωθούν κάτω από την σημαία της Ελλάδας, να συστρατευθούν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που ακούν γύρω τους. 
Ο Σκοπός μας θέλει εργασία και αγώνα, κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα, σταθείτε κοντά μας, εμείς ήμαστε η ελπίδα του Έθνους, με την βοήθεια του Θεού που ήμαστε στο σχέδιο του θα νικήσουμε.

Χατζησάββας Χρήστος
Γραμματέας Ν.Ο Κιλκίς
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: