Ανθεί η εγκληματικότητα στο Κιλκίς.


Τα τελευταία χρόνια σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στον νομό του Κιλκίς, η φράση ΄΄ κάποτε κοιμόμασταν με ξεκλείδωτες πόρτες ΄΄ έχει περάσει και αυτή, ανεπιστρεπτί. Πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να κοιμηθεί ούτε με κλειδαμπαρωμένες πόρτες.

Συμμορίες σπάνε το ΄΄ιερό΄΄ άσυλο του σπιτιού, απειλούν, βασανίζουν, βιάζουν και σκοτώνουν κόσμο για λίγα ευρώ! Στις ακριτικές περιοχές, το πρόβλημα εντείνεται λόγω του ότι εκτός από τους εγχώριους παράνομους Έλληνες και αλλοδαπούς, έχουμε και τους αλλοδαπούς από την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία των Σκοπίων και της Βουλγαρίας(κυρίως ευπαθών κοινωνικών ομάδων) να αλωνίζουν  κατά μήκους της συνοριακής γραμμής αλλά και μέχρι την Θεσσαλονίκη.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η είδηση που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα:


«Θύματα ληστείας ηλικιωμένοι στην Ξυλοκερατιά

Ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 19.2.15, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους διέρρηξαν την μονοκατοικία του ζεύγους στην Ξυλοκερατιά Κιλκίς, ακινητοποίησαν τον 77χρονο σύζυγο, τον φίμωσαν με πανί πιθανόν εμποτισμένο με αναισθητική ουσία, με επακόλουθο να χάσει τις αισθήσεις του, και εν συνεχεία αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 120 ευρώ και διέφυγαν.

Οι δράστες αναζητούνται, και τις σχετικές έρευνες, όπως και την προανάκριση, διενεργεί το τμήμα ασφαλείας Κιλκίς.»

Η αστυνομία δεν διαθέτει ούτε τα οχήματα ούτε το ανθρώπινο δυναμικό, ελέω κρίσης, για να αντιμετωπίσει την κατάσταση, με την αλλοδαπο-λαγνεία της νέας κυβέρνησης, και ο πιο αισιόδοξα σκεπτόμενος, ανατριχιάζει.

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Ν.Ο Κιλκίς


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: