Χρήστος Χατζησάββας: Όμηροι οι Έλληνες της λαθρομεταναστευτικής πολιτικής του Σύριζα

https://youtu.be/5laSrGGyzGY

Στην ομιλία του επί του σχεδίου νόμου για τον Κρατικό Προϋπολογισμό, ο βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, η οποία όχι μόνο είναι ανίκανη να προβλέπει μελλοντικές καταστάσεις αλλά είναι ανίκανη και να τις αντιμετωπίζει.

Ειδική αναφορά έγινε στην κατάσταση που επικρατεί στην Ειδομένη, με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν υποστεί τις συνέπειες της εθνοπροδοτικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία επιτρέπει την άμετρη είσοδο λαθρομεταναστών  στη χώρα.
Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής έθιξε την τακτική ορισμένων υπουργών να μην απαντούν στις ερωτήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου επιδεικνύοντας μια επιεικώς αντιδημοκρατική συμπεριφορά.
Όσον αφορά τον Προϋπολογισμό του Κράτους, είναι τουλάχιστον ιταμό μια κυβέρνηση να μην αντιλαμβάνεται την σκληρότητα των μέτρων που πρόκειται να λάβει, μέτρα τα οποία θα σημάνουν την καταστροφή πολλών επαγγελματικών κλάδων, οι οποίοι μέχρι πρότινος στήριζαν την ελληνική οικονομία. Επιπλέον, το παρόν σχέδιο νόμου στοχοποιεί τον Ελληνικό Στρατό και τα Σώματα Ασφαλείας, τα οποία έχουν ήδη δεχθεί σοβαρά πλήγματα.
Κλείνοντας, ο Χρήστος Χατζησάββας τόνισε ότι πρόκειται για ένα προϋπολογισμό που αντανακλά την στάση της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ απέναντι στον ελληνικό λαό.
Μια πολιτική στάση εχθρική, η οποία στρέφει το κράτος απέναντι στους πολίτες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: