Την περασμένη Πέμπτη μετά από επίσημη πρόσκληση, ο βουλευτής Κιλκίς του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Χατζησάββας Χρήστος, παραβρέθηκε στην συνάντηση της  ΠΟΑΣΥ όπου έγινε στο Πολύκαστρο Κιλκίς και είχε ως θέμα τις δυσκολίες και τους κινδύνους  που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί υπάλληλοι στην Ειδομένη και στα υπόλοιπα κέντρα μεταναστών.

Ειδικότερα ο βουλευτής ανέφερε τον κίνδυνο μετάδοσης ασθενειών σε αστυνομικούς υπαλλήλους αλλά και στις οικογένειες τους, λόγω του ότι δεν τους παρέχεται κανένα μέτρο προστασίας και είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν από την τσέπη τους ακόμα και γάντια και μάσκες. 


Επίσης έγινε λόγος για τα «κρυφά» κέντρα “φιλοξενίας” στα Plaza και σε άλλα πρατήρια, όπως και το ότι οι αριθμοί των 20.000 στο Κιλκίς είναι ψεύτικοιόταν στην Ειδομένη μόνο είναι πάνω από 15.000 αλλοδαποί. 

Αναφέρθηκε εκτεταμένα στο ζήτημα της υποστελέχωσης της Α.Δ Κιλκίς όπως και για το αίτημα του να επαναπατριστούν οι αστυνομικοί με καταγωγή το Κιλκίς μιας και υπάρχει αυτή η έκτακτη ανάγκη για τον Νομό μας. 

Τέλος έγινε αναφορά στην νομική κάλυψη που θα πρέπει να έχουν όλοι οι αστυνομικοί υπάλληλοι απέναντι σε καταστάσεις απόδοσης ευθυνών για αδράνεια μιας και δεν θα έπρεπε να υπάρχουν χώροι συγκέντρωσης αλλοδαπών στο Κιλκίς ως ένας από τους Νομούς που δεν επιτρέπετε η διέλευση και παραμονή καθώς και νομική προστασία απέναντι στις πανίσχυρες ΜΚΟ.
Οι θέσεις και οι προτάσεις του βουλευτή έτυχαν ευρείας αποδοχής και επιδοκιμασιών  και έδωσαν την ευκαιρία να ακουστούν πολλές φωνές διαμαρτυρίας από απλούς αστυνομικούς υπαλλήλους που υπηρετούν στο Κιλκίς μόνιμα ή με αποσπάσεις για την Ειδομένη. Αυτό ήταν βέβαια αναμενόμενο μιας και η διακυβέρνηση του τόπου μας απο μια απεθνικοποιημένη Αριστερά που βλέπει στολή και Εθνόσημο και βγάζει σπυράκια, αλλά και την κάλπικη πατριωτική Δεξιά που σκύβει το κεφάλι μήπως και την  αποκαλέσουν ακραία δημιουργούν ένα βάρος που το ρίχνουν εξολοκλήρου στον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος είναι η τελευταία γραμμή άμυνας αλλά μπαίνει ως αμορτισέρ να αποσβένει όλες τις κοινωνικές αντιδράσεις, με κίνδυνο να συνθλιβεί ο ίδιος τελικά. Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει πλέον τους φόβους, τις ανησυχίες αλλά και τους προβληματισμούς του Έλληνα ένστολου. 
Είναι σίγουρο δε ότι με την παρούσα κατάσταση στο σωματείο του νομού Κιλκίς που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα κινείται ,σε σχέση με παλαιότερη ανυπαρξία,  και με την στήριξη των θέσεων του κοινοβουλευτικά απο τον βουλευτή μας, θα ασκήσει ισχυρές πιέσεις στο να αντιμετωπίζεται επιτέλους ο αστυνομικός ως θεσμός που κρατάει όρθιο το Έθνος μας και όχι ως σάκος του μποξ για κοινωνική «εκτόνωση»

Ν.Ο Κιλκίς
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ