Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την σύμπραξη και την ανοχή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των υπολοίπων κομμάτων εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δημιούργησε ένα αφιλόξενο και άκρως επικίνδυνο περιβάλλον στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών και εποίκων για τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα για τους άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας που υπηρετούν εκεί.
Η χθεσινή δολοφονική επίθεση στους αστυνομικούς της Α.Δ Κιλκίς που από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε νεκρούς, αναδεικνύει πλέον ξεκάθαρα το πρόβλημα.
Πάρτε τώρα τις απαραίτητες αποφάσεις και μη στέλνετε ως πρόβατα για σφαγή τα παιδιά των Ελλήνων που είχαν την ατυχία να υπηρετούν αυτή τη περίοδο που η ανθελληνική κυβέρνηση και οι εξανδραποδισμένοι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν να ξεριζώσουν κάθε τι Ελληνικό και να μας κάνουν ένα Ευρωπαϊκό Εμιράτο.
Πρέπει άμεσα οι ΜΚΟ της περιοχής να απομακρυνθούν από τους καταυλισμούς, πρέπει να καταγραφούν ποιοι και πως εργάζονται σε αυτές. 
Οι ΜΚΟ κάνουν κουμάντο στους καταυλισμούς όταν πρόκειται να τιμολογήσουν και να εισπράξουν κονδύλια, αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα, καλούμε την ΕΛ.ΑΣ να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να αντιμετωπίσει ορδές αλλοθρήσκων, ορδές αλλοφύλων που αποζητούν ΑΙΜΑ ως αντάλλαγμα για τον βασανιστικό και αναξιοπρεπή ΄΄ανθρωπισμό΄΄ των γελοίων.
Εάν έχει αποφασιστεί να έχουν το γενικό πρόσταγμα οι ΜΚΟ αποδεσμεύστε τους αστυνομικούς, μη τους στέλνετε σε επιχειρήσεις αυτοκτονίας μέσα σε 20.000 μουσουλμάνους και 1000 πράκτορες ΜΚΟ και Γενίτσαρους Ελληνόφωνους.  
Κάντε κάτι τώρα πριν θρηνήσουμε θύματα.
Χατζησάββας Κ Χρίστος
Ν.Ε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΛΚΙΣ
βουλευτής