Όταν τρέχεις μόνος, και βγαίνεις τελευταίος.

Λίθοι και πλίνθοι και ξύλα και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα στο μυαλό επίδοξων κομματικών στελεχών της ψοφοδεξιάς στον Νομό μας. Μπορεί η φιλοδοξία, του να γίνεις υπαρκτός στην ανυπαρξία σου να είναι θεμιτή, αλλά πρέπει να έχεις στο μυαλό σου οτι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Όταν λοιπόν πανηγυρίζεις γιατί ανακάλυψες το Άλφα, να μπορείς να κρύψεις μετά και το σοκ που θα υποστείς όταν ανακαλύψεις οτι εδώ και καιρό άλλοι έχουν φθάσει στο Ωμέγα.

Στις 20-04-2015 (ένα χρόνο πριν δηλαδή)Έγινε ερώτηση από τον βουλευτή μας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο νομό Κιλκίς για το αν θα υπαχθεί σε νομοθετική ρύθμιση η πρόταση του ΑΤΕΙ-Θ για μεταβίβαση της ιδιοκτησίας απο Σέρρες στο Κιλκίς.

Το ο,τι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψηφίζει τροπολογίες βουλευτικές των βουλευτών που την θεωρούν Εγκληματική Οργάνωση, που μας στοχοποιούν και μας χαρακτηρίζουν Φασίστες είναι γνωστό.
Τουλάχιστον σε όσους δεν ασχολούνται με τα κοινοβουλευτικά κάθε που τους έρχεται η επιθυμία για αγωνιστικούς λεονταρισμούς σε καφενεία και σουβλατζίδικα.


Το κυριότερο είναι οτι εμάς ο Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ καν στο ερώτημα μας. Ενώ άλλων έκανε αποδεκτή τροπολογία και έχουν απο πάνω τα μούτρα να μιλάνε για στήριξη, συνεργασία, δεκανίκια και πατερίτσες.
Καλά θα είναι λοιπόν τα εσωκομματικά κόμπλεξ του συμπληρωματικού υποψηφίου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς να τα βγάζει με την εσωστρεφή φορά και όχι με την αντίθετη γιατί γυρνάνε μπούμερανγκ.
Ν.Ε ΚΙΛΚΙΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: