ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ Γ.Α.Σ ΚΙΛΚΙΣ


Στην εκδήλωση του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Κιλκίς βρέθηκε ο βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Χατζησάββας Χρήστος για την βράβευση των αθλητών οι οποίοι διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά.
Το πραγματικό πρόσωπο του αθλητισμού είναι αυτά τα παιδιά που με πενιχρά μέσα δίνουν όλο τους τον εαυτό. Όχι για χρήματα, όχι για δημόσιες σχέσεις αλλά γιατί αγαπούν αυτό που κάνουν.
Η μόνη λύση για εξυγίανση του Ελληνικού αθλητισμού είναι ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, μακριά απο το σύγχρονο οικονομικό μάνατζμεντ και την βιομηχανία αναβολικών.


Στον χαιρετισμό του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι, οι οικογένειες των αθλητών είναι αξιέπαινες για τον αγώνα που δίνουν για να είναι τα παιδιά τους αθλητές. Είναι μια μακροχρόνια και σταθερή επένδυση για το μέλλον τους και αποτελεί ασπίδα για να τα διαφυλάξει απο κάθε λογής κινδύνους που ελλοχεύουν στην σημερινή κοινωνία. Τόνισε επίσης ότι τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις δεν θα λυθούν με τις υποσχέσεις των κρατικών παραγόντων αλλά με πράξεις σήμερα!   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: