Χρήστος Χατζησάββας στο Ράδιο Έναντι: Ο Σύριζα έφερε 4ο Μνημόνιο – ΗΧΗΤΙΚΟ


Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής Χρήστος Χατζησάββας μίλησε στο radio1d.gr και την εκπομπή «Εκλεκτικές Συγγένειες» σχολιάζοντας τη συμφωνία για το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης.

Ο κ. Χατζησάββας έκανε λόγο για νέο σκληρό μνημόνιo με το οποίο θα δημιουργηθούν χρέη σε όλους τους Έλληνες ακόμα και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχουν οφειλές. 
Υπάρχει σχέδιο για να αρπάξουν τις περιουσίες, τον ορυκτό πλούτο ακόμα και τη γη των Ελλήνων, τόνισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα, ο κ. Χατζησάββας σημείωσε πως τα μνημόνια τα γράφουν επίτηδες με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πετύχουν ποτέ και να είμαστε πάντα υποτελείς. Επίσης, ο βουλευτής του Κιλκίς είπε πως υπάρχει απώλεια εθνικής κυριαρχίας και οι ΜΚΟ έχουν αντικαταστήσει το κράτος και δρουν ανεξέλεγκτα. Ειδικότερα, ο κ. Χατζησάββας υπογράμμισε πως οι λαθρομετανάστες έχουν πολλές παροχές σε αντίθεση με τους Έλληνες που καθημερινά φτωχοποιούνται και αναγκάζονται να μεταναστεύουν.
Τέλος, ο κ. Χατζησάββας είπε ότι στην κοινωνία καταγράφεται μια δυναμική αποδοχή των θέσεων της Χρυσής Αυγής, ενώ η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ένα συνονθύλευμα πολιτικών που ευθύνεται για την χρεοκοπία της χώρας.
radio1d.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: