Με την εμπεριστατωμένη ομιλία του στην Βουλή, ο Συναγωνιστής Χρήστος Χατζησάββας τοποθετήθηκε επί τις επερχόμενης πώλησης πολεμικού υλικού του Ελληνικού Στρατού στην Σαουδική Αραβία.

Αρχικά, ο Βουλευτής ρώτησε τον Πάνο Καμμένο σχετικά με τις δηλώσεις του ότι η τωρινή κυβέρνηση δεν κάνει παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη, όπως η προηγούμενη. Αλήθεια μήπως αναφέρεται στις παρεμβάσεις του καθεστώτος Σαμαρά με σκοπό την φυλάκιση και ουσιαστικά την φίμωση της Χρυσής Αυγής;

Ο βουλευτής Κιλκίς χαρακτήρισε τους ΑΝΕΛ ως δεξί πόδι του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι Τσίπρας και Καμμένος συγκαλύπτουν τις μίζες και είναι άξιοι συνεχιστές της κλεπτοκρατίας.

e2984-vouli27112017

Ακόμη, σημείωσε ότι η κυβέρνηση ενώ φροντίζει για τους “πρόσφυγες”, στην ουσία εντείνει το φαινόμενο της προσφυγιάς, πουλώντας πολεμικό υλικό σε αντιμαχόμενες πλευρές στην Μέση Ανατολή.

Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής ρώτησε τον Καμμένο για τον ρόλο του Μανώλη Χατζησάββα, ενώ ενημέρωσε ότι η Χρυσή Αυγή έχει ήδη καταθέσει σχετική ερώτηση και περιμένει τις πρέπουσες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο Χρήστος Χατζησάββας κατέστησε σαφές ότι πρέπει επιτέλους να υπάρξει κάθαρση στο πολιτικό πεδίο και να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, ώστε να οδηγηθούν οι ένοχοι στην Δικαιοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chr.-chatzhsabbas-kammenos-tsipras-sugkaluptoun-tis-mizes-sta-ejoplistika-a#ixzz4zqr3hQHF