Συμμετοχή στον Αγώνα για την Μακεδονία! Εθνικιστικός παλμός στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Πτολεμαΐδα – Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

face2

Με τη συμμετοxή εκατοντάδων συναγωνιστών από τη δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας στην πόλη της Πτολεμαΐδας. 

Πρώτος ομιλητής ήταν ο συναγωνιστής Αλέξης Σπυρίδων εκπροσωπώντας τους Χρυσαυγίτες της Πτολεμαΐδας που διοργάνωσαν την συγκέντρωση. Οι βουλευτές του Κινήματος Γιάννης Λαγός, Χρήστος Χατζησάββας, Γιάννης Σαχινίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Αρτέμης Ματθαιόπουλος ανέδειξαν με τις ομιλίες τους τη διάσταση του ιστορικού εγκλήματος του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς με την υποτιθεμένη εθνικά συμφέρουσα συμφωνία των Πρεσπών και κατήγγειλαν το μνημονιακό τόξο που ενωμένο, χωρίς τη συγκατάθεση των Ελλήνων, προβαίνει σε εγκληματικές ενέργειες, που συρρικνώνουν ιστορικά την πατρίδα μας.

Βίντεο από τοπικά ΜΜΕ

Τονίστηκε ο ύποπτος ρόλος των μισθοφόρων ψευτοπατριωτών οι οποίοι υπό την πλήρη ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύονται ένα μείζον εθνικό θέμα για να αποκομίσουν προσωπικά και μικροκομματικά οφέλη.

Ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι στον ίδιο άξονα κινείται και το κόμμα της ΝΔ το οποίο όχι μόνο δεν επιχειρεί να ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, αλλά, αντίθετα, δηλώνει ανίκανη να απεγκλωβιστεί από τα τετελεσμένα που δημιουργούν οι υπογραφές των Τσίπρα και Καμμένου, όπως ακριβώς έκανε και με το μνημόνιο.

Μπολσεβίκοι και φιλελεύθεροι ξεπουλούν την Πατρίδα μας, διαπραγματεύονται την ιστορία μας και υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας για την παραμονή ή την επάνοδο τους στην εξουσία.

Μοναδική φωνή αντίστασης απέναντι στα αντεθνικά τους σχέδια ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή, γι’ αυτό το λόγο και την πολεμούν λυσσαλέα.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει ανένδοτη τον αγώνα της και καλεί όλους τους Έλληνες να πλαισιώσουν το εθνικιστικό κίνημα, για να ακουστεί ακόμα πιο μαζικά το μήνυμα της εθνικής αντίστασης απέναντι σε αυτούς που καταργούν το έθνος μας και υποθηκεύουν το μέλλον του με υπογραφές και συμφωνίες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/agwnas-gia-thn-makedonia-ethnikistikos-palmos-sthn-ekdhlwsh-ths-chrushs-aug#ixzz5iocy5fwX

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: