Χ. Χατζησάββας: Λέτε ότι μόνο η Χρυσή Αυγή πρεσβεύει τον πατριωτισμό των νέων – Είναι αλήθεια! ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας αναφορικά με τον κρατικό ισολογισμό, τονίζοντας ότι οι μόνοι που πλήρωσαν την κρίση ήταν οι βαριά φορολογούμενοι πολίτες, ενώ διάφοροι ενεχυροδανειστές δρούσαν χωρίς εμπόδια, θησαυρίζοντας εις βάρος του συνόλου.

Σημείωσε δε ότι πολλά κανάλια της διαπλοκής, που πολλές φορές συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή και το ήθος των Χρυσαυγιτών, έδειξαν το πραγματικό πρόσωπό τους καθώς πρόσφεραν άπλετο χρόνο διαφήμισης σε τέτοιου είδους ενεχυροδανειστές.

Στη συνέχεια, ο Συναγωνιστής συνεχάρη την Ελληνική Νεολαία, καθώς οι νέοι δεν έχουν ξεχάσει τα εθνικά ιδανικά, αλλά αντιθέτως μάχονται για τα εθνικά συμφέροντα και την εδαφική ακεραιότητα της Χώρας μας.

Κατέληξε ότι το μένος εκπαιδευτικών συλλόγων και αριστεριστών καθηγητών φανερώνει ότι πρόκειται για άτομα που ανήκουν σε μια άλλη εποχή, η οποία πλέον έχει περάσει ανεπιστρεπτί. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ch.-chatzhsabbas-lete-oti-mono-h-chrush-augh-presbeuei-ton-patriwtismo-twn#ixzz5kAI5OfcT

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: