Με μία πολύ δυναμική εκδήλωση στο Κιλκίς σε μία κατάμεστη από Έλληνες Εθνικιστές αίθουσα ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Μακεδονία.

Οι Κιλκισιώτες επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου αποδεικνύοντας πως η απήχηση της Χρυσής Αυγής γιγαντώνεται, πως πνέει ένας δυναμικός εθνικιστικός άνεμος στην Μακεδονία και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Πρώτος τον λόγο πήρε συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας, ο οποίος τόνισε τους αγώνες των προγόνων μας για την Μακεδονία και στα εγκλήματα και τις σφαγές των κομμουνιστών που ήθελαν να αποκοπεί η Μακεδονία από τον εθνικό κορμό της Ελλάδας.

Στην συνέχεια, καταχειροκροτούμενος στο βήμα ανέβηκε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής , Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος ο οποίος αρχικά σημείωσε πως κατά την περιοδεία του στη Κατερίνη, στην Θεσσαλονίκη, στην Δράμα, στις Σέρρες και στο Κιλκίς υπήρχαν παντού νέα παιδιά. «Η νεολαία ξύπνησε, πήρε την Ελληνική Σημαία, την σηκώνει ψηλά και βαδίζει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ και την ανθελληνική αριστερά που αποκαλούν τους Εθνικιστές «προδότες» υπενθυμίζοντας πως οι πατεράδες και οι παππούδες τους πολλών από αυτούς είχαν πολιτογραφηθεί ως Βούλγαροι υπήκοοι επιζητώντας την ανεξάρτητη «Μακεδονία» και παράλληλα αναφέρθηκε στα εγκλήματα των κομμουνιστών στην Μακεδονία και ειδικότερα στην σφαγή του Κιλκίς.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε ακόμη την διαχρονική προδοτική στάση της ΝΔ από το «η Κύπρος κείται μακράν», την νομιμοποίηση του ΚΚΕ ως και την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που δεν δεσμεύεται να την καταργήσει, αλλά αντιθέτως δηλώνει ότι θα την εφαρμόσει. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή έχει δηλώσει ρητά στους διεθνείς οργανισμούς και έχει δεσμευθεί πως θα καταργήσει αυτήν την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία.

Η δυναμική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη του Αρχηγού στα γραφεία της Τ.Ο. Παιονίας στο Πολύκαστρο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ethnikistikos-anemos-se-olh-thn-makedonia-ekatontades-ellhnes-sto-kilkis-gi#ixzz5kDBTRTqw