Χρήστος Χατζησάββας: Μόνο η Χρυσή Αυγή θα καταργήσει την συμφωνία των Πρεσπών! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Χατζησάββας επιτέθηκε με σφοδρότητα συλλήβδην στο “συνταγματικό τόξο” για την επερχόμενη επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Αρχικά χαρακτήρισε το “διαζύγιο” Τσίπρα – Καμμένου ως ένα επικοινωνιακό σόου, ενώ και για την ΝΔ επισήμανε ότι τρέμει την μη επικύρωση της συμφωνίας από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση. 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως έχει ιδεολογική συνέπεια στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, ο οποίος αγνοεί προκλητικά το αίμα των χιλιάδων ηρώων και την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

Τόνισε ακόμη πως οι εγχώριοι οπαδοί του αλυτρωτισμού των Σκοπίων (Ουράνιο Τόξο, Νόβα Ζόρα, Ίλιντεν, SNOF) έχουν ήδη ξεκινήσει να εκμεταλλεύονται και να διεκδικούν με βάση την συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Συναγωνιστής Χατζησάββας κατέληξε πως ο Ελληνικός Λαός έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ΜΟΝΟ στην Χρυσή Αυγή για την κατάργηση της επαίσχυντης και προδοτικής συμφωνίας.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-chatzhsabbas-mono-h-chrush-augh-tha-katarghsei-thn-sumfwnia-twn-pr#ixzz5kDQdmOPp

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: