Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση και μια δυναμική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές τίμησαν τους Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού που έπεσαν στο καθήκον την τραγική νύχτα των Ιμίων και έστειλαν παράλληλα ηχηρό μήνυμα στο πολιτικό κατεστημένο: Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία μας!

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας, ο οποίος καλωσόρισε τους χιλιάδες συγκεντρωμένους εκ μέρους της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης σε μια τελετή Μνήμης για αυτούς που εκπλήρωσαν ακέραια το καθήκον τους, απευθύνοντας παράλληλα αγωνιστικό κάλεσμα ενάντια στους προδότες για να πάρουμε πίσω την ψυχή και την Ιστορία μας, το όνομα της Μακεδονίας μας.

Στην συνέχεια ο Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας επισήμανε πως οι τρεις πεσόντες αξιωματικοί των Ιμίων είναι συνεχιστές των Ηρώων της μακραίωνης ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας. Ο Συναγωνιστής εξιστόρησε την εξέλιξη της προδοσίας της Μακεδονίας από το πολιτικό κατεστημένο, επισήμανε τον ύπουλο ρόλο των ψευτοπατριωτών της ΝΔ και τόνισε πως μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος τόνισε πως συνεχίζεται η εθνοπροδοτική παράδοση των ελλαδικών κυβερνήσεων από το η «Κύπρος κείται μακράν» του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στα Ίμια του 1996 και την Μακεδονία μας το 2019. Απέναντι σε ένα προδοτικό σύστημα πολιτικάντηδων μονάχα οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής δίνουν διαρκώς την μάχη για την Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως από το 1996 μέχρι σήμερα έχουν παρέλθει πολλές κυβερνήσεις, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τώρα ΣΥΡΙΖΑ και ουδείς προσπάθησε να δικαιώσει το αίμα των Ηρώων. Επιπλέον, προστέθηκαν στην λίστα και άλλοι Ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για την Ελλάδα και προδόθηκαν από τις κυβερνήσεις. Ο Τ. Ισαάκ, ο Σ. Σολωμός, ο Κ. Κατσίφας, ο Γιώργος Φουντούλης, ο Μανώλης Καπελώνης και άλλοι πολλοί απέδειξαν ότι ο Ελληνισμός δεν πεθαίνει, αλλά μάχεται!

Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, ο οποίος σημείωσε πως κάθε χρόνο εδώ και 23 χρόνια μαζευόμαστε για την Εθνική Ιδέα, για μια Ιδέα που στους ραγιάδες φαντάζει παράλογη. Σε αντίθεση με πολλούς όψιμους «μακεδονομάχους», το πρώτο φύλλο της εφημερίδος “Χρυσή Αυγή” είχε από το 1993 τον τίτλο «ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ». Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε πως το 2015 ο Κοτζιάς έστειλε μια επιστολή, για να προτείνει όνομα για τα Σκόπια. Τότε αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στον Ελληνικό Λαό αυτό που μεθόδευε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι κατά την επίσκεψή τους στις ΗΠΑ συμφώνησαν την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την προδοσία της Μακεδονίας.

Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της συνεχίζει με συντονισμένες ενέργειες να αγωνίζεται για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με πρώτη από όλες την προσωπική επιστολή – δέσμευση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι αυτή την επαίσχυντη συμφωνία θα την πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων. Επίσης, οι Έλληνες Εθνικιστές κατέδειξαν μέσα στην Βουλή το παράδοξο, παρότι το Σύνταγμα προβλέπει 180 βουλευτές για μείζον εθνικό θέμα, αυτοί ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών με 153.

Επισήμανε τον βρώμικο ρόλο της Νέας Δημοκρατίας που από την μία αποδέχεται την σύνθετη ονομασία και από την άλλη υποκριτικά καταψήφισε την συμφωνία, ενώ παράλληλα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να επικυρωθεί η προδοσία. Η Χρυσή Αυγή πρότεινε να παραιτηθούν μαζικά οι αντιπολιτευόμενοι βουλευτές και να προκληθούν αυτομάτως εκλογές. Το αρνήθηκαν. Ακόμη, καταθέσαμε πρόταση προς όλους τους βουλευτές για την διενέργεια δημοψηφίσματος για την Μακεδονία μας, ώστε να αποφασίσει ο Λαός. Ουδείς απάντησε.

Οι πολιτικάντηδες τα μετράνε όλα βάσει ψήφων, αλλά αυτή την προδοσία θα την πληρώσουν, καθώς ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα όπως δείχνουν ακόμα και οι συστημικές δημοσκοπήσεις. Η ώρα της Χρυσής Αυγής έρχεται και αυτό οφείλουν να το λάβουν σοβαρά υπόψη!

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με προσκλητήριο νεκρών για τον Αντιπλοίαρχο Χριστόδουλο Καραθανάση, τον Αντιπλοίαρχο Παναγιώτη Βλαχάκο και τον Σημαιοφόρο Έκτορα Γιαλοψό. ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Οι χιλιάδες Εθνικιστές, αφού έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος προχώρησαν σε μια δυναμική πορεία μέσα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oi-ethnikistes-den-jechnoun-chiliades-chrusaugites-timhsan-tous-pesontes-tw#ixzz5l9bzO8Mo