Χρήστος Χατζησάββας: Η Χρυσή Αυγή ψηφίζει ΥΠΕΡ της απαίτησης των γερμανικών οφειλών – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στο υποκριτικό “συνταγματικό τόξο” εξαπέλυσε ο Βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Αρχικά σημείωσε πωςεδώ και 70 χρόνια ακούμε μόνο ευχές και προσχηματικές κορώνες για απαιτήσεις αποζημιώσεων και κατοχικού δανείου από όλες τις κυβερνήσεις αριστερές, κεντρώες και δεξιές.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως βουλευτής του γερμανικού Κοινοβούλιο κατέθεσε ερώτηση για την πορεία του αιτήματος καταβολής των οφειλών προς την Ελλάδα για να πάρει την απάντηση πως δεν υπάρχει τέτοιο αίτημα από ελληνικής πλευράς.

Τέλος, ο Συναγωνιστής Χατζησάββας τόνισε πως η Ελλάδα υπέστη τεράστιες απώλειες στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ήταν με την πλευρά των νικητών, αλλά έχασε την Β. Ήπειρο και αργότερα την Κύπρο.

Την ώρα της μοιρασιάς των νικητών οι σύμμαχοι ενέπλεξαν την Πατρίδα μας σε νέο πόλεμο εναντίον των μπολσεβίκων του ΚΚΕ έως και το 1949 για να μείνει Ελληνική η Μακεδονία και η Βόρειος Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrhstos-chatzhsabbas-proeklogiko-paramuthi-tou-suriza-oi-apaithseis-twn-ge#ixzz5n4Ts6YSQ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: