Ο Βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που με ένα ακόμη νομοσχέδιο συντελεί στην καταστροφή της δημόσιας παιδείας, αυτήν την  φορά με την πλήρη ισοπέδωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Μάλιστα, τόνισε ότι οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι εκπαιδευτικών ιδρυμάτων έχουν ήδη δηλώσει την αντίθεσής τους.

Παράλληλα, ο Συναγωνιστής κατέκρινε μια σειρά τροπολογιών που ως συνήθως έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία στιγμή με τα οποία δημιουργούνται νέα τμήματα, χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί καμιά μελέτη για το εκπαιδευτικό προσωπικό, τις υποδομές, τα γνωστικά αντικείμενα. Μάλιστα, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή σε μια τροπολογία σχετικά με την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, η οποία καμία σχέση δεν έχει με την Ορθοδοξία, αντιθέτως προβαίνει σε οικουμενικά κηρύγματα τα οποία οδηγούν στις εντολές της νέας τάξης πραγμάτων για Πανθρησκεία.

Ο Βουλευτής έκλεισε την ομιλία του σημειώνοντας ότι σε αντίθεση με ΚΚΕ και λοιπά αριστερά μορφώματα, που το σύστημα συνεργάζεται και «χαϊδεύει», η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μόνο αντισυστημικό πολιτικό κίνημα της Χώρας που διώκεται από παντού αλλά θα φέρει την Ανάσταση στο Ελληνικό Έθνος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chr.-chatzhsabbas-kke-to-makru-cheri-tou-susthmatos-binteo#ixzz5n4iNfDXx