Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του στην βουλή αρχικά σημείωσε πως η λέξη που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι «σταλινισμός», αγνός και καθαρός σταλινισμός. Σχετικά με την δήθεν αντιπαράθεση Τσίπρα-Μητσοτάκη υπενθύμισε πως η Νέα Δημοκρατία τον Αύγουστο του 2015  στήριξε και υπερψήφισε το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ όπως και άλλα αντεθνικά νομοθετήματα όπως την ανέγερση τζαμιού, το σύμφωνο συμβίωσης, την ιθαγένεια και φυσικά, στηρίζει τη σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.

Όσο αφορά την μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που πλησιάζει είπε πως η Χρυσή Αυγή κατέθεσε ένα αίτημα για φωταγώγηση της Βουλής«Να καταλάβουν οι αρνητές της Γενοκτονίας των Ποντίων ότι οι 353.000 ψυχές δεν ψάχνουν αναγνώριση. Αυτό είναι δεδομένο. Δικαίωση γυρεύουν απέναντι στους σφαγείς τους, δηλαδή τους τούρκους. Πάω σε εκδηλώσεις για την Ποντιακή Γενοκτονία, αναφέρουν τους τριακόσιους πενήντα τρεις χιλιάδες νεκρούς, αλλά δεν αναφέρουν ποιος τους σκότωσε, δεν αναφέρουν την λέξη «τούρκος».

Το έγκλημα βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων απέναντι στο ποντιακό στοιχείο δεν συνεχίζεται μόνο στο θέμα της Γενοκτονίας, αλλά και στους Ποντίους που ήρθαν στην Ελλάδα και τότε και μετέπειτα, τους παλιννοστούντες, τους Ομογενείς του Πόντου, στους οποίους συμπεριφερόσασταν ως ελληνική Κυβέρνηση πάντα επί δεκαετίες σαν ξένους και τώρα φυσικά, η Χρυσή Αυγή τους στηρίζει. Και αυτοί, ως Έλληνες πατριώτες πολύ περισσότερο από κάποιους Ελλαδίτες που ήταν εδώ πολύ περισσότερα χρόνια, στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε πως «Όλοι μαζί να ενωθείτε, να συμπράξετε, να συνεννοηθείτε, δεν μπορείτε να το αποτρέψετε. Ο λαός θα αποφασίσει και ο λαός θέλει δυνατούς, σε Βουλή και Ευρωβουλή, τους Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chr.-chatzhsabbas-oi-ekatontades-chiliades-psuches-twn-ellhnwn-tou-pontou-p#ixzz5nbVHcgTV