Όλο και περισσότερο η Κυβέρνηση της Ν.Δ εργαλειοποιεί για αντίβαρο σε διάφορα προβλήματα του Ελληνικού λαού, τον τραμπουκισμό των Τούρκων, όπως ακριβώς κάνει και ο Ερντογάν για εσωτερική κατανάλωση!

Είδαμε λοιπόν να γίνεται εξάλειψη του κακού προηγούμενου της διαμάχης νησιωτών και αστυνομίας με ανάσχεση της στημένης εισβολής λαθρομεταναστών απο τον Έβρο με την χρήση ανεμιστήρων(!!!)

Τώρα για να κρύψουν από την επικαιρότητα την ανύπαρκτη τουριστική περίοδο αλλά και την δύσκολη οικονομικά περίοδο που θα κληθούν όλοι να πληρώσουν τις εξ αναβολής οικονομικές υποχρεώσεις που πήγαν πίσω λόγω κορονοϊού, βλέπουμε να υπάρχει μια ξαφνική ευαισθησία για την Τουρκική προκλητικότητα.

Σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή συνεχής και ότι δεν υπάρχει κίνδυνος «θερμού» επεισοδίου, ειδικότερα όσο πλησιάζουν οι εκλογές στις Η.Π.Α.
Αυτό που λέω είναι το ότι ξαφνικά έρχονται όλοι στα λόγια των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, που λένε ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία ή ειρηνική συνύπαρξη ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Δεν υπάρχει καλό και κακό Ισλάμ όπως υποστηρίζει ακόμα και ο Σαλβίνι.
Το Ισλάμ δεν συνυπάρχει αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να Άρχει. Ισοπεδώνει δια της βίας και εξισλαμίζει.

Σε κάθε εχθρική ενέργεια των Τούρκων θα πρέπει να απαντάμε εκατό φορές πιο δυνατά με αποφασιστικότητα.
Δισταγμοί και δεύτερες σκέψεις επιφέρουν ήττα και απώλεια εδαφών.
Έτσι εξάλειψαν σχεδόν στο σύνολο του τον Ελληνισμό της Ανατολής (Ποντίους – Μικρασιάτες – Καππαδόκες – Κωνσταντινοπολίτες) και κατέλαβαν την μισή Κύπρο αλλά και έφεραν τις «γκρίζες» ζώνες στο αιγαίο μετά τα Ίμια!

Οι Τούρκοι και Ισλαμιστές και Κεμαλιστές δεν μπορούν να αποδεχτούν κάποια γεγονότα!
Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι δεν κατάφεραν να φτιάξουν έστω και παραπλήσιας αίγλης και αισθητικής κτήριο με την Αγία Σοφία.
Δεν μπορούν να αποδεχτούν ότι ο απελευθερωτής Ελληνικός στρατός έφτασε έξω από την Άγκυρα.

Είμαστε 10χιλ ετών, είδαμε να περνάνε τεράστιες αυτοκρατορίες που είχαν στόχο την εξάλειψη του Ελληνιστικού Ευρωπαϊκού πολιτισμού και τις γονατίσαμε!
Τούρκε κοίτα να επιβιώσεις έστω και 1000 χρόνια και μετά θα σε κάνω συνομιλητή ως Έθνος.
Έως τότε λογίζεσαι ως ένας ακόμα περαστικός!

Χατζησάββας Χρίστος