Με αφορμή μια ανάρτηση γνωστού Αναρχικού που συνοψίζει την πολιτική στάση του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή απέναντι σε διάφορα ζητήματα κοινωνικά αλλά και Εθνικής σημασίας αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της αυτοχειρίας του Ελληνικού λαού ή καλύτερα του εκλογικού σώματος.

Αναφέρει λοιπόν στην ανάρτηση του.
-Η Χ.Α είναι το κόμμα που υποστηρίζει ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές «Απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών».

-Πάλεψε και κουβάλησε χιλιάδες κόσμο στα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας .

-Υποστηρίζει την σκληρή καταστολή στους Ρομά.

-Επίσης επιδιώκει σκληρή καταστολή και των αναρχικών.

-Ζητάει την Ιστορική καταδίκη του κομμουνισμού για τα εγκλήματα του.

-Στηρίζει την Ελληνορθοδοξία.

Και ΑΥΤΟ το κόμμα, κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση!

Το συγκεκριμένο κείμενο δεν γράφτηκε με θετικό πρόσημο και σε κάποια προσπάθεια να περιγράψει θετικά την Χ.Α. Το κείμενο αυτό καταδεικνύει το πόσο διαφορετικά κινείται ο αστός ψηφοφόρος στις κάλπες σε σχέση με τα πιστεύω του και τις σκέψεις του. Όλοι λένε ότι είναι σωστά αυτά που πρεσβεύει ένα Πατριωτικό-Εθνικιστικό κόμμα όπως η Χ.Α αλλά στις κάλπες το καταδίκασαν, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί και στο λαϊκό – πολιτικό – δικαστήριο που στήθηκε.

Περιγράφει το πως αντιμετωπίζει το φαύλο πολιτικό σύστημα όποιον θέλει να του «χαλάσει το παιχνίδι».

Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί φίλοι της Χρυσής Αυγής. Ηγέτης και κόμμα που να πολεμάει για όλα τα παραπάνω υπάρχει! Ψηφοφόροι που θα μπορέσουν έστω και κρυφά μέσα στο παραβάν υπάρχουν αρκετά δυνατοί να αντέξουν όλην αυτήν την λάσπη που ακούνε σε ΜΜΕ και καφενεία;

Φυσικά τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να βάλουμε στην θέση τους όλους αυτούς που μιλούσαν για «συμφωνίες» και συμβιβασμούς!

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για ακόμα μια φορά γίνεται ΔΙΩΚΤΗΣ των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ. Ακόμα μια φορά κλείνει φυλακή Έλληνες πατριώτες κατ΄ εντολή και με συνεργασία καθολική με τους Κομμουνιστές.

Η Χρυσή Αυγή όμως δεν τελείωσε για έναν πολύ απλό λόγο. Το Ελληνικό Έθνος, ο Χριστιανισμός, η Ευρώπη και ο παγκόσμιος Ελληνικός πολιτισμός, κινδυνεύουν.

Όσο η ανάγκη υπάρχει, τόσο και εμείς θα είμαστε εδώ!

ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ(Λ.Σ-Χ.Α)