Έχω γράψει πολλά σχετικά με τον Κόβιντ19 και το οικονομικό και πολιτικό παιχνίδι που παίζεται, με πρόσχημα τον Ιό.

Σε ένα από τα θέματα που αναφερόμουν ήταν η σχέση του Ιού με τις Αμερικανικές εκλογές.
Τα δυο στρατόπεδα χωρίστηκαν σε «γραφικούς αρνητές» και «γραφικούς φανατικούς» των μέτρων αποκλεισμού(lockdown) της κοινωνίας.

Ο Τραμπ ήταν εκπρόσωπος των πρώτων και ο Μπαϊντεν των δεύτερων.

Ορθολογιστική φωνή που να δηλώνει, υπευθυνότητα αλλά όχι τρομολαγνεία ΔΕΝ υπάρχει, κάνοντας δύσκολη την ζωή σε όλους μας, που βλέπουμε να προσπαθούν να μας πείσουν για Μαύρο – Άσπρο χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις της πραγματικής κατάστασης που μας έχει αλλάξει την ζωή.

Το ίδιο και στην Ελλάδα, πολλοί αναρωτήθηκαν πως Η Νέα Δημοκρατία μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ του Μπαϊντεν.

Εκτός από την «πολιτική των πολέμων» που έχει μια βιομηχανία μιζών εκατομμυρίων, υπάρχει και η βιομηχανία των Φαρμάκων με πολύ περισσότερες μίζες που τους ενώνει.

Ακούγονται άλλωστε, κατά καιρούς, σχέσεις στελεχών και κυβερνητικών αξιωματούχων πολλών κυβερνήσεων με μεγάλες φαρμακευτικές σε όλη την Ε.Ε και την Ελλάδα.

Σε κάποια ανάρτηση μου πριν λίγο καιρό είχα γράψει ότι, η ανακοίνωση εύρεσης εμβολίου, θα έχει «χρονικό πυροκροτητή» την ημέρα τέλεσης των εκλογών στις ΗΠΑ αλλά και το αποτέλεσμα τους.

Μόλις έγιναν οι εκλογές και φαίνεται να επικρατεί ο Μπαϊντεν, η Pfizer ανακοίνωσε την εύρεση εμβολίου που έσπευσαν εκατοντάδες κράτη να κάνουν παραγγελίες κατά εκατομμύρια δόσεις.

Θα ήθελα πραγματικά να ήξερα, αν θα είχε ανακοινωθεί το εμβόλιο, αν οι εκλογές ήταν σε μερικούς μήνες ή αν είχε εκλεγεί ο Τραμπ.

Η προσπάθεια που γίνεται με τον Κόβιντ19 είναι να μπορέσει να φτάσει η φοβία του πληθυσμού του πλανήτη σε τέτοια επίπεδα που να μπορέσουν τα κράτη με τις ευλογίες των λαών τους, να ξοδέψουν αστρονομικά ποσά για παραγγελίες του θαυματουργού εμβολίου και πολύ σύντομα και φαρμακευτικού σκευάσματος που θα καταπολεμάει τον Ιό.

Στην Ευρώπη με βάση οικονομικούς σχεδιασμούς το 50% των εμπορικών καταστημάτων θα πρέπει να κλείσει για να εναρμονιστούν οι κοινωνίες στην Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ο ταξικός διαχωρισμός θα μεγαλώσει και η Ταξική Πάλη των Κομμουνιστών θα γίνει ο «Θεός» των Άθεων Καπιταλιστών που έτσι θα μπορούν να φτιάξουν την κοινωνία που οι μάζες θα παράγουν προϊόντα για τις Ελίτ και δεν θα υπάρχει κανένα Εθνικό χαρακτηριστικό που να δηλώνει την ομορφιά της Διαφορετικότητας.

Αρκεί να ακούσετε τις δηλώσεις των ηγετών της Ευρώπης και της Ελλάδας, να αναφέρουν την αναγκαστική προσαρμογή της καθημερινότητας μας στον νέο τρόπο ζωής, στην Νέα Τάξη Πραγμάτων!

Χρίστος Χατζησάββας