Η μάχη με τα κοινωνικά δίκτυα κρατάει από το 2010 ακόμα όταν τα προφίλς που ήταν Πατριωτικά και στήριζαν την Χρυσή Αυγή έπεφταν το ένα μετά το άλλο.

Συνολικά σαν Χρήστος Χατζησάββας μου έχουν μπλοκάρει και «κατεβάσει» περίπου 50 προφίλς σε Facebook, Twitter και Instagram(προκύπτει από τα αριθμημένα emails που χρησιμοποιώ είμαι στο c.chatzisavvas53) Τα 20 περίπου έπεσαν όσο ήμουν εν ενεργεία Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Η μεμψιμοιρία, η κακομοιριά και τα παράπονα δεν ταιριάζουν στην Φύση μας οπότε και συνεχίζουμε να δημιουργούμε νέα προφίλς σε πείσμα των όσων πιστεύουν ότι θα τα παρατήσουμε.

Τα κοινωνικά δίκτυα είναι ιδιωτικά «μαγαζάκια» και έχουν κάθε δικαίωμα να μας μπλοκάρουν, βέβαια δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διατυμπανίζουν τις δήθεν υπηρεσίες που προσφέρουν στην ελευθερία λόγου και την πολυφωνία. Βέβαια θα μου πει κάποιος πως έκοψαν ακόμα και το προφίλ του Πλανητάρχη Τραμπ την προεκλογική περίοδο των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ, στην Χ.Α θα κολλήσουν;

Όπως και να έχει 1 προφίλ θα μας «κόβουν» 2 θα φτιάχνουμε.

Στο Facebook λοιπόν θα με βρείτε στο https://www.facebook.com/people/Christos-Chatzisavvas/100076401666449/

Στο Twitter: https://twitter.com/CChatzi1

Στο Instagram: https://www.instagram.com/chatzisavvas.christos/

Ο μόνος τρόπος να μείνουν «Ζωντανά» τα προφίλς μας είναι να μην αναφερόμαστε τον Λαϊκό Σύνδεσμο αλλά σε αντίτυπα και απομιμήσεις, να μην αναφερόμαστε στους φυλακισμένους Συναγωνιστές και στους Νεκρούς μας Ήρωες.

Όλα αυτά για να μην μας ρίχνουν τα προφίλς;
ΌΧΙ, έχουμε και την απαραίτητη αξιοπρέπεια και την περηφάνια και την Πίστη για να μην μας αγγίζει τίποτα, θα θυσιάσουμε όσες ώρες και όση προσπάθεια χρειαστεί για να είμαστε στην επικαιρότητα και να δείξουμε στους Συναγωνιστές που είναι στην Φυλακή, ότι συνεχίζουμε.
Χρ. Χατζησάββας