Στην καθημερινότητα μας, τα ΜΜΕ προσπαθούν να μας «χώσουν» στο μυαλό κάποιες έννοιες που, υποτίθεται, περιγράφουν καταστάσεις. Η «Ακίνδυνη» ασθένεια που υπάρχει ΜΟΝΟ στην Κίνα, τελικά έγινε «Η Πανδημία» που άλλαξε τον τρόπο ζωής και σκέψης μας. Η «Επικίνδυνη» προς χρήση ιατρική μάσκα τελικά έγινε το «Απαραίτητο εργαλείο επιβίωσης» και μπορώ να συνεχίσω με δεκάδες παραδείγματα.

Το ΝΕΟ μιντιακό αφήγημα της Δύσης και φυσικά της Ελλάδας είναι «Οι κυρώσεις που οδήγησαν σε διεθνή Οικονομική και Ψυχολογική απομόνωση την Ρωσία»

Η Ρωσία μέλος των BRICS μπορεί να απομονωθεί στην πραγματικότητα; Οι χώρες αυτές, Βραζιλία-Ρωσία-Ινδία-Κίνα-Ν. Αφρική, συνεργαζόμενες είναι ένα τεράστιο κομμάτι του πληθυσμού αλλά και της ηπειρωτικής και θαλάσσιας έκτασης του πλανήτη. Επίσης έχουν αυτάρκεια και καλύπτουν :Ενέργεια – Διατροφή – Τεχνολογία – Φάρμακα – Διάστημα – Άμυνα και ΚΑΜΙΑ δεν έχει πρόβλημα υπογεννητικότητας, μάλλον το αντίθετο.

Μεγάλο το παραμύθι, της απομόνωσης σε πληθυσμό 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων με ΑΕΠ Μόνο της Κίνας 2020 στα 15,9 τρισεκατομμύρια Ευρώ! ενώ το 2008 είχε μόλις 7,9 τρις!!! 3,2 τρις η Ινδία, 2,2 η Βραζιλία, 1,9 τρις η Ρωσία και 0,2 τρις η Νότιος Αφρική. Έναντι 18,6 της Ευρωπαϊκής Ένωσης που όμως εισάγει ενέργεια από χώρες της BRICS και συγκεκριμένα το 2019, το 27% των εισαγωγών πετρελαίου, το 41% των εισαγωγών φυσικού αερίου και το 47% των εισαγωγών ορυκτών καυσίμων (κυρίως άνθρακα) προερχόταν από τη Ρωσία.

Η επιβεβαίωση όλων όσων αναφέρω, προκύπτει και από τις φωνές απόγνωσης των Γερμανικών Βιομηχανιών που λένε πως η ανταγωνιστικότητα που με νύχια και με δόντια κρατούσαν τώρα πάει περίπατο, κάνοντας την Ε.Ε να αναθεωρήσει κάποιους όρους της επιβολής κυρώσεων και την δημιουργία «διαδρόμων» για την συνέχιση των εμπορικών δραστηριοτήτων στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, αφήνοντας χώρες όπως η Ελλάδα να χρυσοπληρώνει τον «λογαριασμό».

Σε αυτό το ΠΑΡΑΜΥΘΙ και την ακόμα μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή του Ελληνικού λαού δεν μπορούμε να είμαστε σύμφωνοι. Δεν ακολουθούμε τον δρόμο που επιβάλλει η «Σάπια Ελίτ της Δύσης».

Σκεφτείτε, πόσα προϊόντα και υπηρεσίες που χρησιμοποιούμε προέρχονται από αυτές τις χώρες, σκεφτείτε την ημέρα που θα μας επιβάλουν αυτές κυρώσεις…
χ.χ