1η Ενημερωτική εκδήλωση κατά των κέντρων φιλοξενίας – Πολύκαστρο


Η πρώτη ενημερωτική εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το θέμα των κέντρων φιλοξενίας, έγινε το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Πολύκαστρο και σύντομα θα ακολουθήσει μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων.
Η επιλογή δε της πόλης του Πολυκάστρου για την πρώτη των εκδηλώσεων, είναι συμβολική, μιας και σε μερικά χιλιόμετρα υπάρχει η Ειδομένη με πάνω από είκοσι χιλιάδες αλλοδαπούς(20.000) σήμερα και η Νέα Καβάλα με πάνω από πέντε χιλιάδες (5.000) σχεδόν εφαπτόμενη ως οικισμός με την πόλη του Πολυκάστρου.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι από επιτροπές κατοίκων πολλών οικισμών και κοινοτήτων της περιοχής. Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος και για το μέλλον του προγραμματισμού της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που μέχρι σήμερα δεν μπορεί να προϋπολογίσει σωστά αριθμούς και ροές ούτε σε βάθος εικοσιτετραώρου.

 Έθεσαν ερωτήσεις και απαντήθηκαν από τον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Νομού Κιλκίς, Χατζησάββα Χρήστου, κάτοικος και ο ίδιος μερικά χιλιόμετρα από την Ειδομένη και την Νέα Καβάλα. 

Μεγάλη ικανοποίηση επικράτησε στο κοινό, όταν διαπίστωσαν ότι τα αιτήματα των κατοίκων, αποτελούν ένα μικρό μέρος μόνο της συνολικής Εθνικής θέσης που η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ προβάλει εδώ και δεκαετίες σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης και αστυνόμευσης.

Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση για την νέα ενημερωτική συνάντηση που θα γίνει στον Δήμο Κιλκίς αυτή τη φορά.

Ν.Ο Κιλκίς

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: