Κάθε τόσο, χιλιάδες «ακτιβιστές» παγκοσμίως, ενώνουν τις ψυχικές τους ασθένειες και τα μεγαλύτερα τους κόμπλεξ εναντίων δήθεν την Λευκής καταπίεσης ενάντια στους Μαύρους που η Ζωή τους Μετράει(Black Lives…).

Είναι ξεκάθαρο ότι είναι αποτέλεσμα συνένωσης όλων των παρακλαδιών του Κινήματος του Δικαιωματισμού, αυτής της κοινωνικής «πανδημίας» που χρηματοδοτείται αδρά σε όλες τις μορφές της και απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Ενώνονται λοιπόν Φεμινίστριες και ομοφυλόφιλοι με Μουσουλμάνους οι οποίοι πιστεύουν ότι οι γυναίκες είναι αντικείμενα και τους γκέι τους πετάνε από τις ταράτσες πολυώροφων κτηρίων.
Λευκοί με ενοχές για το χρώμα τους υποκλίνονται σε Μαύρους οι οποίοι είναι Υπερήφανοι για την φυλή τους και μισούν τους Λευκούς.
Αυτό το «κοκτέιλ» ασχήμιας και μίσους το ονομάζουν «Δημοκρατική-αντιρατσιστική» δράση.

Για την μνήμη λοιπόν του «Τζορτζ» Σκοτώνουν ιδιοκτήτες και υπαλλήλους καταστημάτων που κάνουν το λάθος να σταθούν μπροστά τους. Πυροβολούν αστυνομικούς. Κατακλέβουν και ρημάζουν τα πάντα. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι ήταν ένα τυχαίο γεγονός που πυροδότησε τις ταραχές, όπως τα ΜΜΕ παγκοσμίως(και στην Ελλάδα) παρουσιάζουν.

Οι εκλογές όμως πλησιάζουν στις ΗΠΑ οπότε είναι ξεκάθαρο ότι πεθαίνει κόσμος γιατί μαίνεται ένας πόλεμος ανάμεσα σε δυο λόμπις.
Από την μία είναι οι Σιωνιστές της παγκοσμιοποίησης και από την άλλη πλευρά οι Σιωνιστές ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.
Αντισιωνιστές στα κυρίαρχα στρατόπεδα που εναλλάσσεται η εξουσία δεν υπάρχουν.

Δεν έχουν σε καμία περίπτωση λοιπόν σκοπό την εξάλειψη του «ρατσισμού» αλλά των Λευκών ανθρώπων. Θέλουν μάζες άβουλες απόλυτα ελεγχόμενες.
Αν πραγματικά κόπτονταν για τα ανθρώπινα δικαιώματα, θα φώναζαν για θύματα κάθε φυλής από θύτες κάθε φυλής.
Θα διαμαρτύρονταν με τρόπο που θα έκανε τους πάντες να σταθούν κοντά τους και όχι με εικόνες πλιάτσικου και βίας.
Στην τελική το σύνθημα τους δεν θα ήταν black_lives_matters αλλά All_Lives_Matters.

Χρίστος Χατζησάββας