Θα ήθελα να κάνω κατανοητά μερικά πράγματα σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Έχω πει ότι τις ανοησίες και την γελοιότητα των Κυβερνητικών χειρισμών στο θέμα του Κόβιντ19 θα την είχαν πληρώσει ακριβά αν δεν τους ξεπερνούσαν σε ανοησία και γελοιότητα οι ΑΡΝΗΤΕΣ(του Ιού)!

Οι ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΕΝΟΙ τώρα χωρίζονται σε 3 κατηγορίες.

1. Ο εμβολιασμένος που έκανε το εμβόλιο για υγειονομικούς λόγους, δεν θέλει να νοσήσει, πάσχει απο υποκείμενα κλπ

2. Αυτοί που έκαναν το εμβόλιο για να αποφύγουν τους περιορισμούς και την στοχοποίηση, απο πολίτες και απο το κράτος, αλλά ΔΕΝ κατηγορούν όποιον δεν το έκανε.

3. Αυτοί που το έκαναν γιατί κάνουν γενικά ότι τους λέει ο Μητσοτάκης, άσχετα με υγεία, μέτρα κλπ.

Οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ χωρίζονται σε 2 κατηγορίες.

1α. Οι ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ακόλουθοι του παγκόσμιου αντιεμβολιαστικού κινήματος που υπάρχει δεκαετίες και δεν κάνουν ούτε τα βασικά εμβόλια στα παιδιά τους.

β. Οι αρνητές γιατί πιστεύουν ότι είναι τσιπάκι, χάραγμα ή εσκεμμένη δηλητηρίαση με μακροχρόνιες επιπτώσεις στην υγεία.

Οι δυο παραπάνω(α,β) γενικότερα δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του κόβιντ19 ή οτι και να υπάρχει είναι μια παιδική γρίπη και δεν χρειάζεται εμβολιασμό, επίσης δεν χρειάζεται μάσκες και μέτρα προστασίας

Εδώ έρχεται η κατηγορία (1γ), Πιστεύουν στον κοβιντ19, οτι υπό συνθήκες γίνεται φονικός, δεν πηγαίνουν σε μέρη με πολύ κόσμο, όταν πηγαίνουν φοράνε μάσκα και γενικότερα προσέχουν να μην κολλήσουν αλλά είναι σκεπτικιστές απέναντι στις γελοίες πρακτικές της κυβέρνησης και προσπαθούν να μην γίνουν κίνδυνος για την κοινωνία και για τον εαυτό τους αλλά δεν έχουν πειστεί ότι για να γίνει αυτό θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Πληροφοριακά να σας πω ότι αυτοί οι 1Γ είναι σε φάση λίγο πριν σας στείλουν στον διάολο ΟΛΟΥΣ και από την μία και από την άλλη ΆΚΡΗ!