Τι διαφορές έχει η Νέα Δημοκρατία που δήθεν εκπροσωπεί την Δεξιά στην Ελλάδα απο το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι η Αριστερά;

Στην συμφωνία των Πρεσπών δεν έκανε τίποτα διαφορετικό από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ουσία και στις πολιτικές των «Ανοιχτών Συνόρων» και της Λαθρομετανάστευσης συνεχίζει το «έργο» του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κυβερνητικά στελέχη σε μεγάλο βαθμό, προέρχονται απο το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ και ανάλογη είναι και η Πολιτική που κατά κύριο λόγο ασκούν.

Όπως το «Δόγμα του Καραμανλισμού» επιτάσσει εξαφανίζουν απο τον χάρτη κάθε εναλλακτική Δεξιά-Πατριωτική φωνή και κλείνουν στην φυλακή την Χρυσή Αυγή, όπως παλαιότερα έκαναν με την ΕΠΕΝ ή διαλύουν με άλλα μέσα τα κόμματα που κλέβουν ψηφοφόρους, όπως το ΕΝΕΚ.

Σε ελεγχόμενες κινήσεις όπως του ΛάΟΣ με το τέχνασμα της απορρόφησης στελεχών με συγκυβέρνηση, πετυχαίνουν ευκολότερα τον σκοπό τους.

Όταν ο Ηγέτης είναι πιστός στον Αγώνα του και την Ιδεολογία του και ΔΕΝ «πουλάει» τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν, οι διώξεις και η φυλακή, μάλλον είναι μονόδρομος.

Όπως και να έχει όμως η κατάντια της Ελλάδας έχει φθάσει στο σημείο να είναι η «Δεξιότερη» και πιο «Πατριωτική» φωνή η κεντρώα και κεντροαριστερή, έθνομηδενιστική Νέα Δημοκρατία.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ