Για να μην αμφισβητήσει κανένας βλαξ την αντι-κκε Θέση μου,ας αναφέρω πως η καταγωγή μου είναι από το Κιλκίς. Στον νομό Κιλκίς, τον Νοέμβριο του 1944 δολοφονήθηκαν από τους αναρχομπολσεβίκους του ΕΛΑΣ 7.500 Έλληνες που δεν ήταν ούτε Εθνικιστές, ούτε δεξιοί, αλλά ήταν κυρίως Βενιζελικών καταβολών ως πρόσφυγες Πόντιοι και Καππαδόκες και Σαρακατσάνοι.

Δολοφονήθηκαν γιατί δεν δέχθηκαν να δηλώσουν υποταγή στον Μπολσεβίκο, ο οποίος αξίωσε να διαδεχθεί τους Γερμανούς ως Κατακτητής της Πόλης, μαζί με Βουλγάρους συμμάχους. Οι Βούλγαροι βέβαια λίγο καιρό πριν έσφαζαν και έκαιγαν στην Βόρεια Ελλάδα ως σύμμαχοι των Γερμανών, μετά τους «κέρδισε» ο Σοσιαλισμός της Χρυσής Λίρας.

Αυτός μάλλον, οι Βούλγαροι, ήταν ο κυριότερος λόγος που δεν αποδέχτηκαν την παράδοση της Πόλης στον ΕΛΑΣ, οι υπερασπιστές της. Οι ανοησίες για Τάγματα Ασφαλείας, που έγραψαν κάποιοι εγκάθετοι καθηγητάδες, στην περίπτωση τουλάχιστον του Κιλκίς δεν ισχύουν γιατί οι μαχητές του Πούλιου(Κρύα Βρύση) και του Κώστα Παπαδόπουλου(Κιλκίς), τους απέκρουσαν τους συμμορίτες και διέφυγαν, ο δε Παπαδόπουλος έγινε αργότερα και βουλευτής. Άσχετους χωρικούς που δεν πολέμησαν αλλά παραδόθηκαν σκότωσαν στο Κιλκίς και στον Μαλιγαλά και σε άλλες ομαδικές σφαγές. (Θα επανέλθω σε άλλο άρθρο σχετικά)

Παρόλα αυτά, με αφορμή την ημέρα μνήμης των θυμάτων του Κομμουνισμού-Ναζισμού πιστεύω ακράδαντα πως τα περισσότερα θύματα δεν τα έχει ο Κομμουνισμός και ο Ναζισμός ακόμα και αν τα αθροίσεις αλλά ο Φιλελευθερισμός!

Αυτή είναι η χειρότερη ιδεολογία, οι Φιλελεύθεροι από τον δήθεν διαφωτισμό και μετά είναι οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι των λαών!
Σε όλους τους πολέμους, είτε είναι παγκόσμιοι πόλεμοι είτε όχι, ο Φιλελευθερισμός με έναν φανατικό και αχαλίνωτο καπιταλισμό εξοπλίζει τα χέρια όλων των ιδεολογιών για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του και να λιώσει στον «τροχό» της ιστορίας που «λιπαίνεται» με αίμα, τον ανθό της νεολαίας των χωρών που έβαλε στο μάτι χωρίς να χύσει ούτε μισό δάκρυ.

Οι Εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη αναδημοσιεύουν λοιπόν εικόνες και κείμενα για σήμερα σαν ημέρα καταδίκης των εγκλημάτων του Κομμουνισμού. ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ! Είναι ημέρα καταδίκης ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ-ΝΑΖΙΣΜΟΥ από την Ευρώπη και όπου Ναζισμός=Εθνικισμός για τους Φιλελεύθερους(πατριώτες ΝΔ).

Εσύ Ευρωπαίε Εθνικιστή, γιατί μπαίνεις και παίρνεις πλευρά στην «Σκακιέρα» που στήνει ο Καπιταλισμός με το Φόβητρο του τον Κομμουνισμό από την μία πλευρά;
Γιατί γίνεσαι εργαλείο του και παίρνεις θέση στην απέναντι πλευρά;
Γιατί μπαίνεις σε όποια μάχη ΑΥΤΟΣ διαλέγει;

Ναι, ξέρω, για να έχεις κάτι να γράψεις στα Σόσιαλς. Γράψε…

Χρήστος Χατζησάββας